Скорошни коментари

    Няколко лесни начина за регистрация на фирма

    Предполагам знаете, че ако искате да развивате някакъв вид дейност на територията на страната ще ви трябва регистрация на фирма. Това каква фирма ще регистрирате, е въпрос на ваш личен избор и ние няма да се спираме на това, но искаме да поговорим за това как бихте могли, без да губите от времето си да извършите регистрацията на новата си компания.

    Ако допреди няколко години се налагаше желаещите да регистрират собствена фирма да попълват документи, да внасят задължителните такси и да се редят на опашки да подават собственоръчно документи за регистрация, днес това изобщо не е наложително, тъй като съществуват много по — бързи и лесни начини за регистрация на фирма.

    Най-бързо и лесно можете да регистрирате компанията си като се обърнете към някоя адвокатска или счетоводна кантора, които предлагат такива услуги.

    Какво ще спечелите, ако се обърнете към професионалистите?

    • Не губите никакво време да се занимавате с всички досадни, но задължителни подробности по регистрацията. Просто откривате най — подходящата според вас адвокатска или счетоводна кантора и оставяте всичко на тях.

    • Ако не ви е много ясно каква точно фирма трябва да регистрирате, специалистите ще ви помогнат, като ще ви изложат както предимствата, така и недостатъците на всяка една форма на регистрация.

    • Наемайки адвокатска или счетоводна къща да извърши регистрацията на фирмата ви няма опасност да сбъркате нещо при попълване на документите ( нещо, което доста често се случва, ако се пробвате сами). Предполагам знаете, че ако сбъркате при попълването на документите ще трябва да започнете процедурата отначало, като задължителната такса, която сте платили няма да ви бъде върната.

    Ако пък се намирате извън страната примерно или имате други спешни ангажименти и не можете да отидете на място, можете да пробвате дистанционна регистрация на фирма. За целта е достатъчно да изберете отново адвокатска или счетоводна къща и да им предадете нужните документи за извършването на регистрацията.

    Ако се нуждаете от спешна регистрация на фирма, отново познатите ви вече адвокатски кантори и счетоводни къщи могат да ви помогнат. Почти всички компании, които предлагат такива услуги предлагат и спешна регистрация на фирма, така че няма да имате никакъв проблем, след като се свържете с нужната ви кантора и изложите проблема си да имате регистрирана фирма в рамките на 2 – 3 дни.

    Както виждате, днес можете много бързо и лесно да регистрирате компанията си, без да се ядосвате и без да губите от ценното си време — просто оставяте всичко на професионалистите и няма да имате никакви проблеми.

    Comments are closed.